Globinsko čiščenje

Podjetje Valina, družba za vzdrževanje in čiščenje d.o.o. s sedežem v Ljubljani, se ukvarja z globinskimi čiščenji, generalnimi, rednimi in občasnimi čiščenji prostorov. Globinsko čiščenje opravljamo posamezno ali v okviru globinskega čiščenja po predhodnem dogovoru. Naše podjetje se je specializirano za čiščenje zdravstvenih ustanov, kjer s kvalitetnim kadrom zagotavljamo najvišji nivo čiščenj. V naši ponudbi lahko izbirate med globinskim čiščenjem sedežnih garnitur in preprog, obenem pa po želji počistimo tudi ostale stvari v stanovanju ali hiši. Globinsko čiščenje je idealna rešitev za vse, ki so alergični na pršice, saj zagotavljamo odstranjevanje le teh, dobra posledica pa je tudi zmanjšanje prahu v stanovanju. V kolikor vas zanima globinsko čiščenje nas kontaktirajte ali pa obiščite cenik na naši spletni strani, kjer boste našli cene globinskega čiščenja preprog in kavčev.

Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenje – pršice so preteklost, tkanine pa imajo prijeten vonj

Ste se že kdaj lotili globinskega čiščenja, pa vam ni uspelo odstraniti madežev na sedežni garnituri ali preprogi, tkanina pa je bila na pogled enaka kot prej? V podjetju Valina imamo rešitev za vas. V naši ponudbi si lahko zagotovite globinsko čiščenje sedežnih garnitur in ostalih stvari v prostoru, ki ga opravimo, hitro, enostavno in kvalitetno. Naši strokovnjaki bodo opravili vse delo, vaša naloga je zgolj, da jih spustite v stanovanje ali hišo. V kolikor so bile v tkaninah pršice in droben prah bodo po končanem globinskem čiščenju odstranjeni, tkanine pa bodo dobile lepšo barvo in prijeten vonj. Globinsko čiščenje preprog in kavčev po ugodni ceni nudimo v okviru generalnega čiščenja, seveda pa se lahko za globinsko čiščenje odločite tudi posamezno s predhodnim klicem. Prepričani smo, da boste z našim globinskim čiščenjem izjemno zadovoljni, zato ne odlašajte s klicem.

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur po ugodni ceni v podjetju Valina

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je proces, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. V našem podjetju imamo zaposlene ljudi, ki imajo veliko izkušenj z globinskim čiščenjem sedežnih garnitur ter imajo prave pripomočke za opravljanje dela, tako da je delo narejeno veliko hitreje in bolj učinkovito. V kolikor vas zanima globinsko čiščenje sedežnih garnitur in preprog nas kontaktirajte in skupaj se bomo dogovorili za termin globinskega čiščenja. Ceno globinskega čiščenja preprog in sedežnih garnitur lahko najdete na spletnem ceniku čiščenja. Prepričani smo, da vas bo navdušila. Podjetje Valina je pravi naslov za globinsko čiščenje.

Cenik čiščenja

Uvajanje novih tehnoloških rešitev za zagotavljanje večje varnosti zaposlenih

Varnostna služba Valina varovanje d.o.o. trenutno zaposluje okoli 200 zaposlenih, ki večina vsakodnevno opravljajo različna dela povezana z varnostjo naročnikov. Pomemben segment organizacijske strukture in poslovanja vsakega podjetja je tudi skrb za zaposlene in njihovo varnost. Dejstvo je, da sodi panoga varovanja med bolj rizična dela in da je odstotek možnosti, da se zaposlenim med opravljanjem dela zgodijo nevšečnosti, ki privedejo do poškodb in drugih anomalij večji kot v drugih gospodarskih panogah.

Varnostna služba Valina varovanje d.o.o. želi zato zaposlenim varnostnikom zagotoviti pogoje dela, ki bi kar se da zmanjšale nevarnosti pri delu. V primeru nevarnih dogodkov, pa želimo, da se na le te lahko hitro in pravilno odzovemo.

V ta namen smo trenutno za intervencijske službe uvedli (po določenem času bomo dodelili tudi varnostnikom na objektih) osebne pozicijske registratorje znamke Active track, kateri med drugim omogočajo kar nekaj rešitev za večjo varnost varnostnikov in nenazadnje tudi varovanih objektov. Med drugim prikazujejo trenutno pozicijo varnostnika, vsebujejo tipko za alarm, ki je neposredno povezana z varnostnim centrom in v nadaljevanju dopušča prostoročno medsebojno komunikacijo. V primeru padca naprave oziroma, če je le ta nekaj časa v ležečem položaju, se avtomatsko sproži alarm, ki je povezan z nadzornim centrom…. Tako naprava omogoča takojšno določitev natančne pozicije in stanje naprave ter z njo tudi uporabnika. S tem lahko zagotavljamo takojšno pomoč varnostnikom in pripomoremo k zmanjšanju tveganj za varnostnika oziroma občutno zmanjšamo reakcijski čas za pomoč varnostniku v težavah.

Ker stremimo k optimalni skrbi za zaposlene bomo nadaljevali z uvajanjem novih tehnoloških rešitev v delovne procese in s tem poskušali na minimum zmanjšati tveganja, ki posledično lahko privedejo do prevelikega absentizma in fluktuacije.

Zagotovljena kvaliteta varnostnih storitev

V podjetju Valina varovanje d.o.o. posvečamo veliko pozornosti kakovostno opravljenem delu na vseh področjih poslovanja. Poleg zadovoljstva obstoječih naročnikov s takšnim delom pridobimo stalnost pogodb, zaupanje novih poslovnih partnerjev ter kreativnost in zaupanje v lastno kvaliteto. V mesecu novembru smo tako ponovno s strani  zunanjih presojevalcev certifikacijske hiše Bureau Veritas s kontrolno presojo obnovili že dolgoletno pridobljen certifikat kakovosti ISO 9001. V skladu z novo izdanim standardom kakovosti ISO 9001:2015 pa se že pripravljamo na naslednjo obnovitveno recertifikacijsko presojo v letu 2017.

Prišel je mesec december in z njim najnapornejši del leta za naše podjetje. Že tretje leto zapored smo izvajalec varovanja decembrskih prireditev v našem glavnem mestu za naročnika MOL, skupaj z vrhuncem – Silvestrovanjem v Ljubljani. Odgovornost, ki nam je s tem dana, nam je v izziv ter obenem ponos s katerim dokazujemo visok nivo našega dela.

Prosto delovno mesto Poslovni sekretar – obračunski referent

Skupina VALINA ima že več kot 25 letno tradicijo. Zaposlujemo preko 300 oseb, razpršeni smo po celotni Sloveniji. Ker se stalno soočamo s porastom del vseh varnostnih storitev iščemo novega/o sodelavca/ko za delovno mesto POSLOVNI SEKRETAR – OBRAČUNSKI REFERENT.

Zaradi pridobivanja novih poslov vabimo k sodelovanju prodorne in motivirane ljudi, ki uživate v svojem delu, da se prijavite na naslednja razpisana delovna mesta:

 Poslovni sekretar – obračunski referent (m/ž)

 Zaposlimo:

 • Poslovni sekretar – obračunski referent za polni delovni čas, za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja

 Naloge in odgovornosti:

 • Priprava obračunov, računov
 • Spremljanje plačil
 • Vodenje knjige prejetih računov
 • Druga administrativna opravila

 Pogoji:

 • Zaključena najmanj VI. stopnja izobrazbe ekonomske, administrativne ali druge poslovne smeri
 • Državljanstvo RS
 • Brez zadržkov javnega reda
 • Zdravstvena zmožnost
 • Aktivno znanje slovenskega in tujega jezika
 • Poznavanje dela z računalnikom, okolje Microsoft Windows, Word, Excel, Vasco
 • Natančnost, doslednost, vestnost
 • Komunikativnost
 • Urejenost, prijaznost in samostojnost
 • Pripravljenost na resno delo
 • Motiviranost

 Želeni pogoji (lahko izpolni naknadno):

 • Vsaj 2 leti izkušenj na področju dela
 • Izkušnje z delom v programski opremi Vasco ali drugi računovodski programski opremi
 • Uspešno opravljen program strokovnega izobraževanja NPK za varnostnika

 Kandidati morajo predložiti dokazila o izpolnjevanju pogojev, in sicer:

 • Potrdilo o zaključeni izobrazbi
 • Potrdilo o nekaznovanosti

 Nudimo:

 • Delo v prijetnem delovnem okolju na območju Ljubljane
 • Dodatno izobraževanje
 • stimulativno plačilo,
 • zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas,
 • zaposlitev za poln delovni čas,
 • strokovno pomoč,

 Vloge z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj z izpolnjevanjem zgornjih pogojev in dokazili  pošljete preko elektronske pošte: varovanje@valina.si ali klasične pošte na naš naslov: VALINA VAROVANJE d.o.o., Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana.

                                                           Vabljeni!

Valinovanje 29.5.2016 v Študentskem Kampusu

Valina_25letpozitivSkupina Valina praznuje svojo 25. obletnico obstoja in na to smo izredno ponosni. Obeležili jo bomo v nedeljo, 29.5.2016 od 10.00 ure dalje v Študentskem Kampusu, na Pivovarniški 6, v Ljubljani.

Dogodek je v prvi vrsti namenjen našim zaposlenim in poslovnim partnerjem. Dogodek bo obeležen s slavnostnim govorom, dobro hrano in pijačo, odlično glasbo in športnimi igrami za odrasle, za varstvo otrok pa bo poskrbljeno s profesionalnimi otroškimi animatorji.

Z dogodkom se želimo zahvaliti vsem tistim, ki ste verjeli in skupaj z nami postavili dobre temelje, na katerih uspešno razvijamo in nadgrajujemo dejavnosti čiščenja, upravljanja in varovanja, vsem, ki dnevno ustvarjate z nami in gradite poslovni sistem. Naše poslovne poti so se prepletale v zadnjih 25 letih in želimo si da bo tako tudi v prihodnje.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite.

25. obletnica obstoja Skupine Valina

Letos Valina varovanje, skupaj z Valino čiščenje in Valino upravljanje, praznuje svojo 25. obletnico obstoja.  Varujemo vas že od leta 1990 dalje in na to smo izredno ponosni. Varovanje je specifično področje, s katerim se ne more ukvarjati kdorkoli. Na tem področju je potrebno ogromno znanja in izkušenj iz področja zasebne varnosti. Vse to Valina varovanje ima. Naši varnostniki so odlično usposobljeni tudi za izvajanje varovanj na javnih zbiranjih. Kot dokaz temu, se lahko pohvalimo s številnimi prireditvami, ki jih varujemo. V mesecu maju nas čaka zajetno število varovanj javnih zbiranj in zato vse, ki potrebujete varovanje, prosimo, da nas čim prej kontaktirate, saj vam bomo le tako lahko zagotovili potrebno število varnostnikov.

Porast števila vlomov

V podjetju Valina varovanje d.o.o., v zadnjem času, zaznavamo porast števila poskusov in izvedb kaznivega dejanja vloma. Vlomi z odtujitvijo premoženja, so bili izvedeni v prostorih, kjer naročniki niso vklopili alarmnega sistema. Pri vseh ostalih, ki so imeli alarmni sistem vklopljen, je ostalo le pri poskusu vloma, saj se je sprožil alarmni signal. Zaradi navedenega je izjemno pomembno, da imetniki alarmnih sistemov, v času odsotnosti, redno vklapljajo svoje naprave in s tem objekt predajo v varovanje.

Dejstvo pa je, da vklopljen alarmni sistem, vedno ne prepreči namero tatov. Potrebno je poskrbeti, da je tehnična oprema kakovostna in v trendu napredne tehnologije. Običajno so vlomilci vedno korak pred tehnologijo, zato predlagamo, da ne zaostajamo niti za en korak več.

Pri namestitvi novega alarmnega sistema, naročnikom vedno priporočamo kakovostno opremo priznanih proizvajalcev. Pri tem svetujemo tudi konfiguracijo, ki prepreči že sam vstop v prostore.

Pri obstoječih alarmnih napravah, priporočamo redno vzdrževanje z izvedbo strokovnega pregleda. Z rednim vzdrževanjem bo nameščena alarmna oprema vedno brezhibna, uporabnik pa seznanjen z nasveti o morebitnih posodobitvah alarmnega sistema.

Celovito varovanje zagotavljamo s priklopom in povezavo alarmne naprave na varnostno nadzorni center, ki poskrbi za takojšnjo aktivacijo intervencijskega posredovanja v primeru sproženega alarmnega signala.

Stanovanja in hiše vse pogostejše tarče vlomov

S strani policije, naših obstoječih ter novih strank beležimo podatke o povečanem številu vlomov v zadnjem času, katerih tarča so stanovanja in stanovanjske hiše. Vlomi se izvajajo organizirano, kar pomeni, da vlomilci sledijo življenjskim navadam uporabnikov stanovanj. Tako so vlomilci podprti z informacijami o tem, kaj počnejo stanovalci in kdaj v stanovanju/ hiši niso prisotni, kakšne mehanske in tehnične zaščite uporabljajo ter o premoženju, ki se nahaja v stanovanju. Nepridipravi se na svoje delo zelo dobro pripravijo, izkoristijo šibke točke mehanskih in tehničnih ovir in se osredotočajo predvsem na krajo gotovine, zlatnine ter podobnih dragocenosti. Škoda, ki jo tovrstna dejanja povzročijo pa ni le materialna, ampak vedno tudi čustvena, saj so strah, neprijeten občutek in preganjavica zelo pogoste posledice takšnih posegov v naš intimni prostor. Da vaš dom ne bi izgubil vloge varnega zavetja, je pomembno, da ga ustrezno zaščitite. Le z vestnim in skrbnim ravnanjem lahko preprečimo tovrstna neprijetna presenečenja. In z uporabo ustrezne tehnične zaščite s protivlomnim alarmnim sistemom. Za nasvet, vprašanja ali morebitno ponudbo se obrnite na strokovnjake podjetja Valina varovanje d.o.o..

 

Preprečitev kraje

Dne 11. 5. 2015 ob 17.49 uri je varnostnica preko videonadzora opazila moškega, ki je v trgovini v svoj nahrbtnik spravil 4 litrsko plastično kanto motornega olja. Varnostnica je s kamero sledila sumljivemu moškemu do blagajn, hkrati pa že na okoliščine, ki kažejo na to da bo storjeno kaznivo dejanje, opozorila svojega sodelavca, ki se je nahajal v bližini.

Ko je moški odšel mimo blagajne, ne da bi plačal omenjeni artikel, je varnostnica to sporočila varnostniku, ki je že čakal pri izhodu iz trgovine. Ta je moškega z zakonito ustno odredbo pozval, naj se ustavi. Takrat je moški izpustil nahrbtnik iz rok in stekel proti izhodu. Varnostnik je takoj stekel za njim in ga na glas opozoril, da če se ne bo ustavil, bo zoper njega uporabljena fizična sila. Ker opozorila ni upošteval, je varnostnik izvedel strokovni prijem – davljenje od zadaj in moškega posedel na tla. Na tleh se je storilec kaznivega dejanja takoj umiril in pričel upoštevati ustne odredbe varnostnika.

Z usklajeno in pravočasno komunikacijo med obema varnostnikoma smo preprečili krajo in premoženjsko škodo naročniku, v višini 54,90 EUR.

Varnost doma za višjo kvaliteto bivanja

Elektronski protivlomni alarmni sistem, nameščen v poslovnih in zasebnih prostorih, ni več del prestiža ampak skorajda obvezen del opreme, ki prispeva k bolj sproščenemu počutju in kvaliteti bivanja. V podjetju Valina varovanje d.o.o. smo zato naredili korak naprej in naši ponudbi dodali dodatne možnosti varovanja. Kot nadgradnjo varnosti smo v našo ponudbo vključili mehansko varovanje, ki zajema namestitev protivlomnih vrat ali oken, dodatno zaščito vhodov in specialno zaščito. Za protivlomna vrata in okna nudimo široko izbiro možnosti glede na želje in zahteve kupcev, z dodatno zaščito pa lahko te sisteme nadgradimo tudi z vidno mehansko zaščito (mreže, rolete, polkna). Specialna zaščita omogoča nekoliko bolj prikrite načine varovanja, kot npr. protivlomne folije na steklenih površinah vrat ali oken, specialne protivlomne ključavnice in podobno. Vsekakor pa so učinkovit element varovanja tudi opozorilne table in napisi, ki morebitne storilce že v nameri izvedbe kaznivega dejanja vloma odvračajo od takšnega dejanja.