Ugodno in kakovostno vzdrževanje stanovanj, blokov in drugih objektov

Vsakdo si želi imeti čist in urejen dom, vzdrževanje pa nam pogosto vzame preveč časa in energije. Vzdrževanje različnih objektov zato za vas opravimo pri podjetju Valina, kjer smo specializirani za upravljanje, čiščenje in varovanje vseh vrst objektov.

 

Čiščenje in vzdrževanje stanovanj, blokov in drugih objektov

Vzdrževanje poslovnih stavbPoleg generalnega čiščenja vam nudimo tudi redna, tedenska ali občasna čiščenja prostorov. Dnevno čiščenje je namenjeno poslovnim prostorom, šolskim ustanovam in fakultetam, generalno čiščenje pa enkratnim temeljitim čiščenjem katerih koli prostorov. Specializirani smo tudi za čiščenje zdravstvenih ustanov, v naši glavni ponudbi pa je poleg čiščenja in varovanja še upravljanje objektov, ki ga izvaja upravnik večstanovanjskih stavb. Vzdrževanje stanovanj in blokov, pa tudi drugih objektov, je s pomočjo upravnika izvedeno temeljito in organizirano, vi pa se boste v svojem domu počutili svobodno in udobno. Upravljanje stanovanj je v primeru, da ima blok več kot dva etažna lastnika celo zakonsko določeno, upravnik večstanovanjske stavbe pa je tudi sicer odlična pomoč pri vzdrževanju doma in njegove okolice.

 

Vrhunsko vzdrževanje blokov ali stanovanj

Vzdrževanje izvedemo zanesljivo, saj je vsaj en strokovnjak pri nas stalno zadolžen za nadzorovanje tehničnih lastnosti nepremičninskega objekta. Vzdrževanje in kontrolo pa sicer lahko izvedemo tudi preko naših hišnikov in čistilcev, ki so odlično opremljeni in za vas uredijo okolico vašega doma, iz dvorišča odstranijo sneg, opravijo manjša obrtniška dela in še mnogo več.
Vzdrževanje blokov, stanovanj ter ostalih večstanovanjskih objektov v okviru upravljanja pa v svojem najožjem pomenu obsega dela in storitve v skupnih prostorih in na skupnih napravah z namenom, da se ohranijo pogoji za bivanje in da se ohranja vrednost celotnega objekta. Poleg tega vam po dogovoru pripravimo vso potrebno dokumentacijo za sodelovanje na razpisih za nepovratna sredstva. Pokličite nas in dogovorili se bomo za storitve po vaših željah, s pomočjo katerih bo vaš dom sijal, njegova okolica pa bo urejena in čudovita.