Vzdrževanje nepremičnin  in vzdrževanje okolice – 25 let tradicije in pozitivnih izkušenj

Čisto vsak si želi imeti čist in urejen dom, časa pa je dan danes v napornem delovniku za skrb za dom žal premalo. Mi za vaš dom poskrbimo namesto vas!
V poslu ki ga opravljamo so izkušnje zelo pomembne, predvsem pa je pomembno zaupanje strank. V našem podjetju že več kot 25 let skrbimo za vrhunsko vzdrževanje nepremičnin. Zadovoljstvo in zaupanje strank nam kažeta na to, da svoje delo opravljamo kvalitetno in vestno.
Širok nabor storitev vzdrževanja okolice po ugodni ceni
Zraven generalnega čiščenja objekta, vam ponujamo tudi redna vzdrževalna dela. Ponujamo vam redna ali občasna čiščenja prostorov, lahko pa se z nami dogovorite tudi za varovanje vaše nepremičnine. Opravljamo tudi investicijsko vzdrževalna dela.

Vzdrževanje nepremičnine z več lastniki

V primeru vzdrževanja nepremičnine z več lastniki, vam ponujamo upravnika nepremičnine, ki bo skrbel za redno vzdrževanje objekta in njegove okolice. Za upravnika se solastniki morajo odločiti v primeru, ko ima nepremičnina več kot osem lastnikov in več kot dva dela. Zagotavljamo vam, da bodo vsa dela upravnika izvedena temeljito in natančno! Kljub temu, da je upravljanje nepremičnine z zakonom določeno šele v primeru osmih različnih lastnikov, vam lahko iz lastnih izkušenj zatrdimo, da je najem upravnika v primeru solastnine izjemnega pomena.

Vzdrževanje okolice nepremičnine

Ker pa vaš dom ne obstaja le znotraj zidov nepremičnine, pač pa zelo pomemben del doma predstavlja tudi dvorišče, naša ekipa v podjetju Valina poskrbi tudi za vzdrževanje okolice. Okolico bomo počistili in pospravili ter jo uredili tako, da bo zadovoljila vse vaše potrebe in potrebe vaše družine. Vaš dom in njegova okolica bosta spet postala mladostna in estetsko urejena. Storitve bomo opravili zanesljivo in ugodno ter tako v popolnosti zadovoljili vaša pričakovanja.
Urejamo pa tudi okolice šol, vrtcev in domov za starejše. V želji po vzdrževanju objekta smo na voljo tudi za vzdrževalna dela, ki jih je potrebno opraviti.
Pokličite nas po telefonu ali pa nam povpraševanje pošljite po e-mail naslovu. Seveda smo vam na omenjenih naslovih odprti tudi za dodatna vprašanja o vzdrževanju okolice in vzdrževanju nepremične. Odgovarjamo hitro in natančno!
Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se o vaših željah in idejah lahko natančneje pogovorimo. Obiščite nas in se z našimi strokovnjaki pogovorite o vzdrževanju okolice vašega doma. Z veseljem vam bodo pomagali z odgovori na vaša vprašanja in odločitev tako zelo olajšali.
Ne odlašajte. Zagotovite sebi in svojim bližnjim čudovito in vzdrževano okolico ter topel in prijeten dom.

Ljubljanski maraton - 2015 07Upravljanje objektov