Upravnik večstanovanjske stavbe skrbi za skupne prostore in okolico

Podjetje Valina vam nudi upravljanje večstanovanjskih stavb, ki ga izvaja upravnik, ter čiščenje in varovanje stanovanjske ali poslovne zgradbe. Upravnik večstanovanjske stavbe poskrbi za redna vzdrževalna dela ter nudi pomoč pri obnovi in drugih upravljavskih storitvah skupnih prostorov in okolice stavbe.

 

Upravnik poslovne zgradbe

Za kaj skrbi upravnik večstanovanjske stavbe?

Z bogatimi izkušnjami naše osebje poskrbi za kakovostno opravljena dela, ki zajemajo menjave zastarele ali pokvarjene opreme v skupnih prostorih, slikanje ali pleskanje zbledelih skupnih prostorov v stavbi in delno menjavo strešne kritine. Upravnik poslovne zgradbe ali večstanovanjske stavbe poleg tega očisti peskolove, popravi dimniške kape, ključavnice, vhodna vrata in pode, zamenja pregorele žarnice in stikala ter zakrpa omet na fasadi in v skupnih prostorih. Poleg tega, da je tako zagotovljeno nujno vzdrževanje objektov, je tako izpolnjena tudi zakonska obveza za vse večstanovanjske stavbe z več kot dvema etažnima lastnikoma in več kot osmimi posameznimi deli, ki morajo nujno imeti določenega upravnika. Poslovne zgradbe na drugi strani tega določila nimajo, je pa vzdrževanje teh objektov prav tako potrebno, saj le tako lahko preprečimo pospešeno staranje stavbe in omogočimo udobno uporabo notranjih prostorov.

 

Upravnik večstanovanjskih stavb upravlja tudi rezervni sklad

Upravnik poslovne stavbe ali večstanovanjskih stavb ni zadolžen zgolj za vzdrževanje zvoncev, popravila instalacij centralne kurjave in podobne storitve, pač pa skrbi tudi za upravljanje rezervnega sklada. Za čiščenje objektov in okolice skrbijo naši strokovnjaki, ki lahko izvajajo dnevno čiščenje prostorov ali pa za vas izvedejo generalno čiščenje v obsegu in terminu po vaših željah. Naš čistilni team je primerno opremljen in vrhunsko usposobljen, tehnologije čiščenja pa stalno nadgrajevane. Naj bo vaš upravnik poslovne stavbe ali večstanovanjskih stavb zaupanja vredna oseba, na katero se boste lahko kadarkoli obrnili za nasvet ali storitev. Izberite upravnika večstanovanjskih stavb podjetja Valina in uživajte v prijetnem okolju vašega doma.