Globinsko čiščenje – odstranimo umazanijo hitro in učinkovito

Podjetje Valina, družba za vzdrževanje in čiščenje d.o.o domuje na Šmartinski cesti v Ljubljani in se, kot že ime pove, ukvarja s čiščenjem (generalno, dnevno, globinsko), varovanjem in upravljanjem večstanovanjskih hiš in sosek. V podjetju nudimo kvalitetna globinska čiščenja sedežnih garnitur, dnevno čiščenje za poslovne prostore, vzgojno varstvene ustanove, šolske in druge prostore. Ravno globinsko čiščenje sedežnih garnitur in ostalega oblazinjenega pohištva je v zadnjem času v porastu, saj stranke izjemno težko odstranijo umazanijo iz sedežne, mi pa s svojimi metodami zagotavljamo, da je globinsko čiščenje izjemno učinkovito in so pršice ter drobni prah zgolj neprijetna preteklost. V našem podjetju se zavedamo, da so želje strank na prvem mestu, zato ugodimo vsem vašim željam in prepričani smo, da boste z našimi storitvami globinskega čiščenja izjemno zadovoljni.

Globinsko čiščenje – recite adijo pršicam

globinsko čiščenje

Podjetje Valina izvaja različna čiščenja, od dnevnega/rednega do generalnega čiščenja, pod katerega spada tudi  in ostalega oblazinjenega pohištva. Z globinskim čiščenjem sedežne garniture se boste znebili pršic in prahu na vašem kavču, barve bodo prišle bolj do izraza, vaša sedežna pa bo imela prijeten vonj in bo zaščitena pred ponovnim nabiranjem prahu in ostale umazanije. Z globinskim čiščenjem boste polepšali vaš dnevni ali katerikoli drug prostor stanovanja ali hiše, s tem pa boste v dom privabili udobje in toplino in posledično večjo kakovost življenja. V kolikor še vedno dvomite o našem globinskem čiščenju nas lahko kontaktirate po telefonu ali emailu, ali pa se oglasite v našem podjetju in se na lastne oči prepričate o našem kvalitetnem globinskem čiščenju oblazinjenega pohištva ter sedežnih garnitur .

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur in čiščenje različnih površin

globinsko čiščenje sedežnih garnitur

Podjetje Valina se je specializiralo za generalno čiščenje prostorov, ki se izvajajo po naročilu, kjer upoštevamo vaše želje in skupaj uskladimo obseg in termin izvajanja. Generalno čiščenje obsega tako globinsko čiščenje kavča kot tudi čiščenje površin od stropa do tal – čiščenje stropnih luči, cevi, zaves, stekel ter talnih površin, kjer odstranimo stare premaze in nanosimo nove. Zagotavljamo kvalitetno čiščenje in ugodno ceno globinskega čiščenja. Ponosni smo, da so naše stranke, tako redne kot občasne zadovoljne z našimi storitvami , pohvalimo pa se lahko tudi s specializiranim čiščenjem zdravstvenih ustanov, kjer s strokovnim kadrom zagotavljamo najvišji nivo čiščenja. Ne glede na to, ali se boste odločili za globinsko čiščenje sedežne garniture ali katero drugo čiščenje smo prepričani, da boste zadovoljni z našim delom. Polepšajte vaše stanovanje ali hišo in zagotovite sebi in svojim članom udobnejše in zdravo življenje. Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je doma v podjetju Valina.