Čiščenje oken – zagotovite si lepši pogled na vašo okolico

čiščenje okenPodjetje Valina, s polnim imenom Valina, družba za vzdrževanje in čiščenje d.o.o., s sedežem podjetja na Štepanjski cesti 22b se ukvarja s čiščenjem poslovnih prostorov, vzgojno varstvenih ustanov, zdravstvenih ustanov, industrijskih obratov, avtomobilskih salonov in posameznih delov stanovanja oz. hiše (čiščenje oken, žaluzij, globinsko čiščenje in čiščenje površin). Dogovorimo se lahko za redna čiščenja oken in žaluzij, ki potekajo dnevno ali 2x-3x tedensko in so odvisna od dogovora ali pa se odločite za generalno čiščenje stanovanja, kjer se lotimo čiščenja oken, vseh površin od stropa do tal. V našem podjetju se zavedamo, da je čistoča izjemno pomemben dejavnik za zdravo okolje vas in vaše družine, zato k čiščenju oken in ostalih površin pristopimo izjemno resno in delo opravimo kvalitetno, hitro in zanesljivo.

Čiščenje oken, površin in generalna čiščenja s posebnimi čistili

V podjetju Valina nudimo tako redna čiščenja oken, kot tudi generalna čiščenja celotnega stanovanja ali hiše. Redna čiščenja oken potekajo dnevno oz. 2x – 3x tedensko, odvisno od dogovora z naročniki. Poleg čiščenja oken se lahko odločite tudi za čiščenje žaluzij, notranjih in zunanjih površin. Nobena hiša ali stanovanje za nas ni previsoko, saj lahko v naši ponudbi najdete tudi čiščenje oken na višini. Poleg rednega čiščena oken se je naše podjetje specializirano za generalna čiščenja na domu, kjer poleg čiščenja oken s posebnimi čistili čistimo vse površine od stropa do tal, nudimo čiščenje stropnih luči, cevi, pohištva, oblazinjenega pohištva, stekel, zaves, žaluzij in talnih površin. Generalna čiščenja se izvajajo po predhodnem dogovoru z naročnikom zato so termini fleksibilni, v podjetju pa se popolnom prilagodim željam in zahtevam naročnika.

Čiščenje žaluzij in ostalih delov stanovanja po ugodni ceni

čiščenje žaluzijPoleg kakovostnega čiščenja oken in žaluzij je naša prednost pred ostalimi podjetji ugodna cena. Vsa čiščenja, od čiščenja oken na višini, čiščenja zunanjih površin in prostorov opravimo kvalitetno, obenem pa je cena izjemno prijazna do naročnika, s čimer smo dosegli, da se naše stranke z veseljem vračajo k nam, ko gre za čiščenje oken in ostalih površin. Prepričani smo, da boste tudi vi zadovoljni z našim čiščenjem oken in žaluzij, ne glede na to, ali bo šlo za redno ali generalno čiščenje. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o čiščenju oken na domu nas kontaktirajte preko telefona ali pa izpolnite obrazec na naši spletni strani in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Čiščenje oken in žaluzij je doma v podjetju Valina.