Čiščenje prostorov – poslovnih, javnih in zasebnih

 

Čiščenje prostorov je dejavnost, ki zahteva kar nekaj znanja in izkušenj, če želimo, da bo delo opravljeno zares temeljito. To velja tako za čiščenje poslovnih prostorov kot za čiščenje hiše. Neustrezne tehnike ter uporaba neprimernih čistil in pripomočkov povzročijo, da vam čiščenje prostorov vzame ogromno časa, kljub temu pa rezultati niso takšni, kot bi želeli. V podjetju Valina imamo rešitev za vas. Namesto vas poskrbimo za čiščenje prostorov in objektov različnih velikosti ter namembnosti. Tako bo delo opravljeno profesionalno in mnogo hitreje, kot če bi se ga lotili sami.

Dnevno in tedensko čiščenje poslovnih prostorov

Ena od naših najpogostejših storitev je čiščenje poslovnih prostorov (Ljubljana z okolico). To lahko poteka vsakodnevno ali nekajkrat tedensko, po želji pa poskrbimo tudi za generalno čiščenje poslovnih prostorov. Se sprašujete, kakšna je razlika? Dnevno čiščenje načeloma zajema dela, kot so čiščenje sanitarnih prostorov, sesanje pisarn in pomivanje tal, izpraznitev košev ter brisanje prahu z vseh površin. Občasno je treba izvesti tudi večja dela, na primer čiščenje oken ali strojno čiščenje tal, zato pride takrat v poštev generalno čiščenje poslovnih prostorov. Cenik čiščenja poslovnih prostorov oziroma cene, ki vam jih nudimo, so zelo konkurenčne, delo pa bo opravljeno hitro in natančno. Tudi ob morebitni odsotnosti zaposlenih poskrbimo za ustrezno zamenjavo, zato je čiščenje prostorov vedno opravljeno pravočasno in temeljito.

cenik za generalno čiščenje stanovanja

čiščenje prostorov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugodno čiščenje prostorov po dogovoru

Seveda pa vam nismo na voljo le za čiščenje poslovnih prostorov, ampak nas lahko najamete za čiščenje prostorov v praktično vseh primerih. Med drugim poskrbimo tudi za generalno čiščenje stanovanja, ki je precej zahtevnejše opravilo, kot se morda zdi na prvi pogled. Tudi pri manjših stanovanjih je nemogoče, da bi lahko delo ena sama osebaopravila v enem dnevu. Če se odločite za našo storitev, bo generalno čiščenje stanovanja izvedla izkušena ekipa, ki bo imela na voljo najkakovostnejša čistila in ustrezne pripomočke za čiščenje. Namesto vas lahko poskrbimo tudi za redno čiščenje hiše, ki je prav tako zelo naporno, še posebej če ste zaposleni. Prepustite delo nam in raje uživajte v prostem času, ki ga imate na voljo. Držimo se vseh dogovorov in poskrbimo, da boste s storitvijo povsem zadovoljni. Najamete nas lahko tudi za čiščenje večjih objektov, kot so športne dvorane in bazeni. Čiščenje objektov in prostorov lahko po dogovoru vključuje tudi zbiranje odpadkov, ki jih nato prepeljemo do našega čistilnega servisa, kjer poskrbimo za njihovo ločevanje, kasneje pa seveda tudi za odlaganje.