Kakovostno čiščenje poslovnih prostorov

Povprečni delavec na svojem delovnem mestu preživi tretjino svojega dneva, zato je pomembno, da se na delu počuti dobro. Za dobro počutje je predvsem odgovorna čistoča delovnega mesta in okolice, za kar poskrbimo mi. V podjetju Valina vam nudimo kvalitetno in temeljito čiščenje poslovnih prostorov in tudi generalno čiščenje po ugodnih cenah.

Vaše dobro počutje in zadovoljstvo je na prvem mestuČiščenje prostorov

V čistilnem servisu Valina si prizadevamo delati v skladu z najvišjimi standardi čiščenja poslovnih prostorov. Za to skrbi ustrezno uposobljeno osebje z konkretnim znanjem in izkušnjami. Naše čistilno osebje je urejeno, primerno opremljeno in usposobljeno. Vsa čistila in pripomočki so kvalitetni in učinkoviti, svoje tehnike čiščenja pa ves čas nadgrajujemo. Brez rednega nadzora tudi ne gre, izvajamo pa tudi izredni nadzor, ki je sicer nenapovedan, kar zagotavlja optimalno učinkovitost.
V podjetju se zavedamo, kako pomembno je imeti zadovoljen kader, zato ves čas skrbimo za dobro počutje našega kadra, kar omogoči tudi boljšo učinkovitost dela. Čiščenje poslovnih prostorov izvajamo v skladu z vsemi dogovorjenimi standardi kvalitete in veljavnimi predpisi stroke. Skrbimo tudi za ločevanje odpadkov med čiščenjem, kar še dodatno dokazuje našo skladnost. Poleg čiščenja poslovnih prostorov nudimo tudi razna generalna čiščenja po dogovoru.

Cenik čiščenja poslovnih prostorov

Generalno čiščenje vrtca
V podjetju Valina vam nudimo čiščenje poslovnih prostorov in generalno čiščenje po ugodnih cenah. Zagotavljamo vam, da bomo čiščenje izvedli natančno, kakovostno in v skladu z vsemi standardi. Nudimo tedensko in tudi dnevno čiščenje poslovnih prostorov, kamor spada tudi čiščenje sanitarij, pisarn, hodnikov, predprostorov in vhodov, praznjenje košev ter čiščenje vaše tehnične opreme, poskrbimo pa tudi za čiščenje kuhinje.
Po želji smo na voljo tudi za razna generalna čiščenja, tako poslovnih prostorov kot tudi generalna čiščenja stanovanja. Cena le teh je dokaj nizka v primerjavi s celotnim temeljitim generalnim čiščenjem prostorov. Na voljo smo tudi za izvajanje čiščenj vrtcev, šol, zdravstvenih ustanov in drugih ustanov, kjer je čiščenje izrednega pomena.
Če želite rezervirati termin za čiščenje ali se samo prepričati o cenah čiščenja, nas lahko kontaktirate ali obiščete našo spletno stran za podrobnejše informacije. Dosegljivi smo po telefonu ali e-pošti. V primeru vprašanj vam bomo z veseljem pomagali in vam svetovali o pravilni izbiri. Cenik čiščenja poslovnih prostorov je na voljo na naši spletni strani. Za najugodnejše, natančno in učinkovito čiščenje nas kontaktirajte in poskrbeli bomo za vaše prostore.