Kvalitetno čiščenje objektovGeneralno čiščenje

Potrebujete zanesljiv in hiter čistilni servis, ki svoje delo opravi natančno in hitro? V podjetju Valina vam nudimo kvalitetno in ugodno čiščenje objektov, za kar poskrbi usposobljeno čistilno osebje z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Vsa naša čistila so ekološka, pripomočki so kvalitetni in učinkoviti. Med čiščenjem objektov skrbimo tudi za ustrezno ločevanje odpadkov. Ker si želimo dosegati vedno večje standarde, ves čas nadgrajujemo svoje tehnike čiščenja in tako smo vedno korak bližje popolnosti. Izvajamo tudi redni nadzor, občasno pa imamo tudi nenapovedan, izredni nadzor, kar skrbi za še boljšo učinkovitost čiščenja. Čiščenje objektov je v skladu z vsemi veljavnimi standardi kvalitete in predpisi stroke. Nudimo tedenska in dnevna čiščenja, poskrbimo pa tudi za generalna čiščenja prostorov.

Naše storitve so kvalitetne in ugodne

Čiščenje objektov zavzema čiščenje poslovnih prostorov, industrijskih obratov, vzgojno- izobraževalnih ustanov, zdravstvenih ustanov, kinodvoran, mehaničnih delavnic, trgovskih centrov in športnih objektov. Ukvarjamo se tudi z generalnim čiščenjem objektov in čiščenjem hiš, kjer tudi vršimo generalna čiščenja.

Generalno čiščenje zavzema hitro in temeljito čiščenje objekta od stropa do tal. Sami poskrbimo za vso opremo in čistila, tako očistimo vaše objekte hitro in temeljito. Nudimo vam tudi generalna čiščenja hiš, kjer očistimo hišo namesto vas in ste vi lahko brez skrbi. Smo prilagodljivi in temeljiti. Izberite generalno čiščenje in namesto vas bomo poskrbeli za vse, kar vas čaka po dolgem dnevu v službi, sami pa si boste lahko oddahnili in spočili brez skrbi in slabe vesti.

Cene čiščenja so izjemno nizkeČiščenje hiše generalno

Cene čiščenj objektov in drugih poslovnih prostorov so izjemno nizke, hkrati pa je naše delo učinkovito, hitro in kakovostno. Izjemno usposobljeno osebje poskrbi za popolno opravljeno delo s kvalitetnimi pripomočki in okolju prijaznimi čistili, hkrati pa poskrbijo tudi za primerno ločevanje odpadkov.
Če najamete čistilni servis za čiščenje oziroma drugega zunanjega izvajalca čiščenj, vam bo do prihranilo čas, denar in energijo, ki bi jo lahko sicer usmerili v vašo primarno dejavnost. Profesionalno čiščenje je natančnejše in učinkovitejše, hkrati pa se ne boste obremenjevali z nepotrebnimi stvarmi, vaš delovni prostor pa bo še vedno brezhibno čist. Tako boste izboljšali počutje zaposlenih, kar poveča delovno storilnost.
Za dodatne informacije o rednih in generalnih čiščenjih poslovnih prostorov in drugih objektov nas kontaktirajte ali pa obiščite našo spletno stran. Cenik čiščenj je na voljo na naši spletni strani, v primeru vprašanj pa nas lahko pokličete in z veseljem vam bomo svetovali.